Vota Millores a l’escola pública en els pressupostos participatius de Premià de Mar

Un any més s’activa el procés de votació de les propostes finalistes al pressupost participatiu de l’Ajuntament de Premià de Mar i que enguany estarà obert del 16 al 31 d’octubre i amb un límit de fins a 5 propostes a votar.

Totes les persones que tinguin una edat mínima de 16 anys i que estiguin empadronades a Premià de Mar podran votar, fins el dia 31 d’octubre, quines són les propostes que voldrien incloure al pressupost del 2018.

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament ha reservat 200.000 € del pressupost municipal perquè la ciutadania decideixi a quins projectes els vol destinar.

Del 29 de maig al 25 de juny es van recollir les propostes de la ciutadania, en total 113. Les propostes no havien de superar 200.000 €, havien de ser de competència municipal, legals, viables, i s’havien de poder executar dins l’any 2018. Des d’aleshores s’ha estat fent una valoració tècnica de cada una, s’han fusionat les propostes repetides i s’han descartat les que no complien els requisits establerts.

Finalment han quedat 55 propostes, que són les que ara es porten a votació.

Des de les AFES/AMPES de les escoles públiques de 1r cicle educació infantil (bressol), 2n cicle educació infantil i primària de Premià de Mar (AMPA Escola Montserrat, AFA Escola La Lió, AMPA Escola El Dofí, AFA Escola Mar Nova, AMPA Escola Sant Cristòfol i AMPA Escola Bressol Municipal) participem en l’edició d’enguany amb una proposta de millores estructurals als nostres centres educatius que podreu trobar al capítol de PERSONES i amb el número de proposta 30.

Esperem comptar amb el vostre vot, que pot facilitar unes millors molt urgents que beneficiaran a molts alumnes del nostre municipi.

Millores a les escoles públiques de 1r cicle educació infantil (bressol), 2n cicle educació infantil i primària de Premià de Mar
  • Atès que la inversió a les instal·lacions de les nostres escoles públiques, ha estat molt insuficient els darrers anys, necessitem una inversió de com a mínim 33.000 € per a cada escola per tal de millorar l’interior de les nostres instal·lacions, així com els nostres patis, per tal que es solucionin les greus deficiències existents (inundacions, aïllament tèrmic, aïllament sonor, canvi d’elements deteriorats, etc.)

    Per això, des de la Federació d’AMPES de les escoles públiques de Premià de Mar, demanem 200.000€ (33.000€ per cada escola pública) per poder dur a terme aquestes millores que permetran resoldre les mancances que tenen les Escoles Públiques de Premià i que interfereixen en el procés educatiu dels nostres fills.

    Signat: AMPA Escola Montserrat, AMPA Escola La Lió, AMPA Escola El Dofí, AFA Escola Mar Nova, AMPA Escola Sant Cristòfol i AMPA Escola Bressol Municipal.

  • ►200.000€

ACCÉS WEB PARTICIPACIÓ AJUNTAMENT PREMIÀ DE MAR

Vídeo promocional facebook

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *