Oferta d’extraescolars a l’Escola Mar Nova pel curs 2017/18

La comissió d’extraescolars de l’AFA de l’Escola Mar Nova ja tenim preparada l’oferta d’activitats pel curs 2017/18. De moment, us fem arribar un resum del contingut d’aquestes activitats perquè aneu rumiant si són del vostre interès. A principis de setembre facilitarem informació detallada de preus, horaris i inscripcions. Recordem que les activitats extraescolars de la nostra escola estan obertes a alumnes d’infantil i primària d’altres centres.

Les activitats que ofertem són les següents:

ACOLLIDA:
Acollida matinal de 8 a 9h per totes les edats.
Organitza: SolRePercussió www.solrepercussio.cat

 

MULTIESPORT:
Aquesta activitat es planteja en forma de tast de diferents modalitats esportives. Esdevé una aproximació inicial als esports individuals i d’equip. Els objectius de l’activitat seran que els participants coneguin certs elements bàsics dels reglaments; que es relacionin amb altres nens i nenes; que desenvolupin habilitats motrius bàsiques; que aprenguin mentre s’ho passen bé i s’esforcen; i que, fruit del procés, s’engresquin a triar conscientment l’esport que més els agradi. La llengua vehicular d’aquesta activitat serà l’anglès i el català.
Participants: alumnes de P5, 1r i 2n. Espai: Pati de l’institut. Organitza: KeySport

 

FUTBOL SALA:
El propòsit d’aquesta activitat extraescolar és ensenyar les bases del futbol sala a alumnes de segon i tercer cicle de Primària. Sobre la base de les experiències motrius prèvies de cada alumne/a, els infants aniran construint un bagatge de joc individual i col·lectiu. L’activitat de futbol sala funciona com activitat d’equip. Com d’altres activitats de grup, planteja un projecte compartit entre els components de l’equip. A començament de curs es plantejarà la possibilitat d’inscriure l’equip a una lliga i jugar partits els dissabtes.
Participants: alumnes de 3er, 4rt, 5è i 6è. Espai: Pati de l’institut. Organitza: KeySport

 

BATUKADA:
Percussió, jocs i molta música! Aprendrem a tocar i viure la música popular de la vila, que permetrà desenvolupar als infants l’art musical més creatiu tot engrescant-los i gaudint de l’activitat.
Participants: alumnes de P3, P4 i P5. Espai: Escola Mar Nova. Organitza: SolRePercussió www.solrepercussio.cat

 

CIRC:
En aquesta activitat es comencem a introduir algunes tècniques de circ, combinades amb jocs que els permeten aprendre i adquirir habilitats de manera lúdica. A aquesta edat poden iniciar-se amb figures bàsiques d’acrobàcia, diferents tècniques de malabars (mocadors, manipulació d’objectes,…) i treballar l’equilibri amb el cable o la pilota.
També proposem un primer contacte amb les tècniques aèries, a través del trapezi, que permetrà treballar la confiança, la força i la flexibilitat.
Participants: alumnes de 1r, 2n i 3r. Espai: Gimnàs de l’institut. Organitza: Cronopis www.cronopis.org

 

FUSION DANCE:
Es tracta d’una activitat on els nens i nenes aprenen a moure tot el cos amb el ritme de la música. Es realitzaran coreografies de diferents estils de ball que motivin als alumnes a escoltar, portar el ritme i desenvolupar la seva capacitat rítmica i artística. Si t’agrada ballar, aquesta és la teva extraescolar.
Participants: es faran dos grups, infantil i primària. Espai: Gimnàs de l’institut. Organitza: Tempo

 

ART EXPERIMENTAL:
Taller per explorar la creativitat de cada infant a través d’un procés lúdic i intuïtiu mitjançant el llenguatge plàstic. Es faran servir tot tipus d’objectes i materials, posant l’accent en el reciclat dels mateixos, treballant amb tècniques tradicionals i experimentals.
Participants: alumnes de P5 a 2n. Espai: Escola Mar Nova. Organitza: objeto-petit-a.blogspot.com.es

 

SCRAPBOOKING:
Es treballaran tècniques de scrapbook (“llibre de retalls”: un llibre o àlbum on es plasmen gràficament records o moments inoblidables a través d’un collage d’imatges que els evoquen). Farem servir tot tipus de materials (papers, teles, botons, tampons fets a mà, etc, posant l’accent en el reciclat dels mateixos.
Participants: alumnes de 3r a 6è. Espai: Escola Mar Nova. Organitza: objeto-petit-a.blogspot.com.es

 

DESCARREGA EN PDF FLYER EXTRAESCOLARS MAR NOVA 2017/18  

 

 

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *