LA RENOVACIÓ PEDAGÒGICA: PER QUÈ ÉS NECESSÀRIA I COM ES POT DUR A TERME?

cartellXerrada18S-WEB
Certes escoles i instituts públics tiren endavant projectes innovadors gairebé de forma clandestina, tan per ser poc coneguts com per haver d’esquivar el control restrictiu del Departament d’Ensenyament. Xavier Martínez-Celorrio

Per canviar l’escola, cal canviar la mentalitat de molts mestres i de moltes famílies. I per aconseguir-ho, cal temps. El mandat dels polítics és de quatre anys, i l’educació sovint es veu molt afectada per aquests canvis. Caldria protegir l’educació de la política, alliberar-la dels dictats dels governants, per tal que pogués seguir el seu propi camí. Carme Alemany

Si hem de transformar l’educació de veritat hem de crear un moviment i una visió compartida socialment. Però, Igual que els educadors, cal que els governants i les institucions socials i econòmiques passin del discurs a l’acció. S’hi han de comprometre amb fets i recursos, no amb paraules. En això ens hi trobaran a molts, segur. Som-hi. Boris Mir
El proper 18 de setembre a les 20h, al Centre Cívic de Premià de Mar, parlarem d’educació, d’innovació pedagògica a primària i secundària i de com es pot dur a terme i ho farem de la mà de tres grans pedagogs: En Xavier Martínez-Celorrio, professor de sociologia de la UB, la Carme Alemany, mestra amb una dilatada experiència en la metodologia del treball per projectes i en Boris Mir, professor de secundària vinculat al procés d’innovació i transformació de la metodologia d’un centre de secundària.
 
Enllaços—–>
logo grup motor
grup motor: https://renovaciopedagogicapremiademar.wordpress.com/
                     
Logo EP-bn
plataforma premia escola
pública: http://premiaescolapublica.weebly.com/accions.html

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *