Aprovada moció al Ple de l’Ajuntament sobre el relleu a la direcció Escola Mar Nova

Aprovada la moció presentada al Ple de l’Ajuntament de Premià de Mar sobre el relleu a la direcció de l’Escola. Premià de Mar, 23 de juliol de 2015.

Ahir va ser aprovada, amb els vots a favor dels grups municipals de Crida Premianenca, Ciutadans de Premià de Mar, ERC Junts per Premià i La Coalició ICV-EUiA, la moció proposada per l’AMPA de l’Escola Mar Nova sobre el procés de relleu al capdavant de la direcció del centre.

Aquesta moció demanava que l’equip de govern de l’Ajuntament demani amb urgència als SSTT Maresme Vallès Oriental del Departament d’Ensenyament que el càrrec de Cap d’Estudis recaigui sobre un docent coneixedor del projecte educatiu de centre, que el màxim nombre de docent coneixedors del PEC puguin continuar a l’escola el curs vinent i que els SSTT convoquin en breu a totes les famílies per rebre informació oficial sobre tot el procés de relleu a la direcció.

moció mar nova 21-7

Intervenció del president de l’AMPA de l’escola, Jordi Estarlich, al Ple de l’Ajuntament

Per escoltar tota la sessió:
Audios de Plens de Ràdio Premià de Mar

noticia punt mocio 240815

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *