Rua Carnestoltes 2014, últims detalls

Ja s’acosta el gran dia i ja estem preparats per la Gran Rua de comparses. El recorregut és des de la Plaça Joan Coromines fins a la Pl. dels Països catalans, en acabar hi haurà una exhibició de cada comparsa.

Aquest any només s’hi han apuntat 9, així que tenim probabilitat de guanyar un dels 5 premis!! Hi ha quatre premis atorgats per l’Ajuntament de 600, 300, 200 i 100 euros i un premi concedit per l’entitat Comerços Associats de Premià en vals de compra per valor de 763,50 euros.

Lo preciós ha sigut participar i viure la sinèrgia creada entre totes les persones que han participat. Moltes gràcies a totes, sense vosaltres això no hagués estat possible.

Us informo dels següents punts importants:

1. Hora i Lloc de trobada: Per ultimar preparatius, us convoquem diumenge 2 de març a les 15:30 a Can Sanpere, carrer Sant Cristòfol, 41 o, en cas de no poder-hi ser, a les 16:30 a la Pl. Joan Coromines. La rua comença a les 17h en punt.

2. Disfressa Adults: Recorda que qui vulgui estar a la comparsa haurà d’anar disfressat. Els antifaços i les bosses penjant les donarem el mateix dia de la rua, en el punt de trobada.

3. Desenvolupament Rua: Durant el recorregut de la rua hi haurà música i la gent podrà ballar al seu aire però quan sentim el xiulet ens haurem d’aturar, escoltar els tambors que ens donaran el toc de inici, i començar a ballar la coreografia tots alhora. Això ho farem en diferents punts de la rua.

Si podeu assistiu demà divendres 28 de febrer a la tarda (15h) a l’escola on faran l’assaig general  i  sinó, vine diumenge 2 de març a les 15:30 a Can Sanpere per aprendre-la.

Bon carnestoltes!

 

cartellCARNESTOLTES-WEB

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *