30 d’ Octubre – Segon Mercat d’intercanvi de roba de l’Escola Mar Nova

cartell_mercat_int2

Benvolgudes Famílies,
Us volem convidar al Segon Mercat d’intercanvi de roba dels nostres fills, el dia 30 d'octubre, a la sortida de l’escola (16:30h), al pati dels nens petits.

Us expliquem el funcionament per a les famílies que han arribat noves aquest any: cadascú portarà la roba que vol canviar el mateix dia a la sortida de l’escola, des de la comissió la contarem, i bescanviarem cada peça per un tiquet. Podreu emportar-vos tantes peces de roba com tiquets tingueu. Posarem la roba a sobre de taules, classificada per edats,  i un cop tingueu els tiquets la podem col·locar a la pila de l’edat corresponent, per tal de facilitar l’ intercanvi.
Un cop acabat l’intercanvi us podreu emportar la vostra roba que no s’hagi endut ningú, o si preferiu deixar-la, i nosaltres ens encarregarem de portar-la a Càritas.

Si no heu trobat res que us interessi, podeu guardar els tiquets pel proper mercat d’intercanvi.
Si no teniu roba per intercanviar, podeu venir el dia del mercat i comprar-ne a 1€ la peça, diners que quedaran com a fons de l’AMPA. 

Queden convidades totes aquelles persones que conegueu i que vulguin participar en l’intercanvi.
L’únic requisit és portar roba en bon estat,  com la que li posaríeu als vostres fills, i el calçat només si està nou o en molt bones condicions.

Per qualsevol dubte us podeu adreçar a ampamarnova­-intercanvi@googlegroups.com

Gràcies i fins el dimecres 30 d’Octubre. 
Us hi esperem!!!

per_ampaok_pet

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *