EL NEGOCI DE LES DADE – Xarxa de coneixements

👪👨👩👧👨👩👧👦👩👩👧👨👨👧👨👦

Hola famílies, des de Xarxa de coneixements us volem convidar a la propera xerrada:
EL NEGOCI DE LES DADES amb Wouter Tebbens el 5 de novembre de 17:00 a 18:00h.
✒️ Inscripció a través de l’email afa@marnova.cat
📣 Adjunt teniu el cartellet amb la informació
En aquest taller revisem la història de Google per entendre com aquesta startup ha pogut evolucionar a ser una de les empreses més poderoses del món, sense que els usuaris paguem pels serveis. Com ha evolucionat a ser, des d’un buscador, a l’empresa que ven productes de predicció del nostre comportament. Com altres empreses, com Facebook, han seguit el seu exemple, maximitzant l’extracció de dades de xarxes socials.
Quin futur ens deparen aquestes empreses tecnològiques? Quines alternatives hi han i com acompanyem millor els nostres nens?
Wouter Tebbens va co-fundar serveis de nuvol cooperatius com CommonsCloud.coop i meet.coop i porta 20 anys apostant pel programari lliure. Revisarem aquests temes a partir de preguntes de les mares i pares de l’escola.  
Us hi esperem!!!
👨👧👧👩👧👨👨👧👦👩👩👧👨👩👦👦👨👩👧
Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *