Aprovada la moció proposada per l’AFA per a la construcció d’un edifici compartit Mar Nova- Escola Bressol

Al ple municipal del passat 24 d’abril es va aprovar la moció que va proposar l’AFA Mar Nova  per a la construcció d’un edifici compartit per a la futura segona escola bressol i l’escola Mar Nova, per tal de fer realitat la resolució de dues necessitats infraestructurals educatives del municipi.

La moció va ser aprovada amb l’acord de totes les forces polítiques presents a l’Ajuntament de Premià de Mar.

Podeu escoltar la part de la moció al ple a partir del minut 39:24 a:  https://youtu.be/p0tCPPSidgI

MOCIÓ PER A LA CONSTRUCCIÓ D’UN EDIFICI EDUCATIU PER A LA SEGONA ESCOLA BRESSOL MUNICIPAL I L’ESCOLA MAR NOVA

Proposta de l’AFA de l’escola Mar Nova adreçada a tots els grup municipals de l’Ajuntament de Premià de Mar. Premià de Mar, 28 de març del 2019.

Atès que en el marc de la visita a diferents centres educatius de Premià de Mar que va realitzar el conseller del Departament d’Educació, Josep Bargalló, el passat 22 de març en la que va proposar davant l’alcalde i regidors de grups municipals, poder abordar amb més viabilitat la necessitat de construcció de una segona escola bressol municipal i l’edifici de l’escola Mar Nova sumant les dues necessitats en un mateix espai físic.

Atès que el mateix conseller Bargalló va assenyalar com a molt procedent un acord explícit de les forces polítiques presents a l’Ajuntament de Premià de Mar defensant la via de l’edifici compartit com a proposta més viable per fer realitat la resolució d’aquestes dues necessitats infraestructurals.

Atès que l’escola Mar Nova, el proper curs 2019-20 entrarà en el seu onzè any allotjada en mòduls prefabricats i té una manca clara d’espais comuns que l’obliguen a utilitzar zones de l’Institut o explotar al màxim l’entorn exterior del centre educatiu.

Atès del que es desprèn de la visita del conseller Bargalló i de la bona acollida que ha originat a l’escola Mar Nova i en la seva direcció: l’assemblea de l’AFA del centre, celebrada el passat 27 de març, va acordar fer arribar a tots els grups municipals l’actual proposta de moció.

Per tant, es proposa que el Ple Municipal de PREMIÀ DE MAR adopti els següents acords:

Primer.– Que l’equip de govern estudiï la viabilitat de la construcció d’un edifici compartit entre la futura segona escola bressol municipal i l’escola Mar Nova, en els terrenys actual i adjacents de l’escola Mar Nova i que estigui en consonància amb el projecte educatiu del centre.

Segon.– Que l’equip de govern traslladi a la conselleria del Departament d’Educació i als Serveis Territorials del Maresme i Vallès Oriental la voluntat explícita d’engegar un procés de negociació entre ajuntament i departament per a la construcció d’aquest equipament educatiu compartit.

Tercer.– Que l’equip de govern traslladi al Consell Escolar Municipal i a la comissió d’elaboració del mapa escolar aquest projecte de construcció d’un edifici compartit entre la futura segona escola bressol municipal i l’escola Mar Nova.

Quart.– Traslladar, també, els acords d’aquesta moció, a la direcció i a l’AFA de l’Escola Mar Nova així com al conjunt de la comunitat educativa del municipi.

 

 

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *