Engeguem el projecte #PremiàdeMatemàtiques

De nou la Diputació ens ha otorgat una subvenció, destinada a AFAs i en relació a projectes educatius. Gràcies a aquesta subvenció i a la cofinanciació de l’Ajuntament de Premià de Mar, les AFAs de les escoles públiques engeguem un nou projecte: Premià de Matemàtiques. Les escoles disposaran de materials didàctics per experimentar i entendre  les matemàtiques, d’una manera manipulativa, creativa i divertida. Els materials i la formació i assessorament als docents per fer-los servir venen a càrrec del Museu de les Matemàtiques de Catalunya, amb qui la nostra escola ja va col.laborar l’any passat.
Reserveu-vos el dia 11 de novembre per la sessió inaugural del projecte.
Us anirem informant!
Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *