Rifa Solidària de Nadal per subvencionar colònies 2018 dels alumnes que precisin ajut econòmic

Aquest proper Nadal 2017 no hi haurà venda de loteria de nadal ja que l’AFA l’hem substituir per una Rifa Solidària de Nadal els beneficis de la qual aniran íntegrament dedicats a subvencionar les colònies de l’escola del 2018 i per alumnes que precisin aquest ajut econòmic que gestionarà directament la direcció del centre. 

Cada butlleta d’1€ conté la possibilitat d’aconseguir 4 premis i que són possibles gràcies a la col·laboració de comerços de Premià de Mar  regentats per famílies de la nostra escola i que són el restaurant Saborós, la joguineria el Timbal, la llibreria Vapor Vell i la botiga de productes amb ànima l’Art de Viure.

Com altres anys s’han distribuït butlletes en diferents comerços del municipi on es poden adquirir. * Si teniu un establiment i ens voleu ajudar, no dubteu en contactar-nos per mail a afa@marnova.cat.

BASES:

1er premi: Una panera valorada amb 100€

2n premi: Un sopar per dues persones al restaurant Saborós

3r premi: 2 lots, un de la llibreria Vapor Vell i un altre de la joguineria El Timbal.

4rt premi: 1 lot de tes a la botiga amb productes amb ànima, l’Art de Viure.

  • Caduca als 15 dies del sorteig. Tota butlleta trencada o esmenada es considerarà nula.
  • El sorteig es realitzarà a l’escola Mar Nova de Premià de Mar el 22 de desembre i es farà públic el resultat del 1r, 2n i 3r premi a través del WEB afa.marnova.cat i TWITTER @AFAMarNova. També es publicaran les instruccions per recollir els premis.
  • El 100% dels beneficis aniran destinats a subvencionar les colònies del curs 2017/18 d’alumnes amb necessitats

 

 

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *