Ja som oficialment l’AFA Mar Nova!

Avui hem rebut la resolució de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya que legalitza de manera oficial la modificació d’estatuts de la nostra associació i que va ser aprovada el passat 31 de març per l’Assemblea General. A banda d’actualitzar el text del document que regularà a partir d’ara la nostra entitat entra en vigor la nova denominació de l’associació que deixa de ser Associació de Mares i Pares d’Alumnes -AMPA- del CEIP Premià de Mar per anomenar-nos Associació de Famílies d’Alumnes de l’Escola Mar Nova. D’aquesta manera fem un pas simbòlic, però molt important per nosaltres, d’adaptar l’entitat als diversos formats familiars que a dia d’avui conformen la nostra organització i la comunitat educativa de la nostra escola i en definitiva la societat actual. També entren en vigor, l’ampliació dels mandats de la Junta Directiva que passen a ser d’un curs escolar a dos, i les quotes de socis que deixen de ser obligatòries a ser voluntàries.

En les properes setmanes també s’actualitzaran les dades fiscals i es notificaran aquests canvis al registre municipal d’associacions de l’Ajuntament de Premià de Mar.

Està previst convocar l’Assemblea General durant el proper setembre on es renovarà la Junta Directiva, aplicant els nous estatuts.

 

NOUS ESTATUTS

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *