[RECOMANACIÓ] Contes per treballar la coeducació aquestes vacances d’estiu…

Des de l’AFA Mar Nova us proposem una selecció de lectures estiuenques per treballar la coeducació des de casa tot gaudint, amb els nostres fills, de bona lectura. Esperem que us agradin les nostres propostes.

Si creieu que ens hem deixat algun llibre interessant, no dubteu en contactar amb nosaltres i l’afegirem de molt bon gust.

Contacte: afa@marnova.cat

 

ROSA CARAMEL

ISBN: 978-84-8464-830-7

Edat recomanada: 6 – 7 anys

En el ramat, totes les elefantes són de color rosa, excepte la Guillermina. Aviat descobrirà que les del seu sexe tenen prohibit fer coses reservades només pels mascles. Com que no accepta aquesta tradició, aviat mostrarà a les seves companyes que la igualtat no és pas una utopia.

 

LES PRINCESES TAMBÉ ES TIREN PETS

ISBN: 9788415095293

Edat recomanada: a partir 5 anys

El pare de la Laura va agafar el llibre secret de les princeses i li va explicar a la filla una cosa que ningú no sabia… Descobreix aquest secret que la gent desconeix.

 

EN FAMÍLIA!

ISBN: 9788492696727

Edat recomanada: 6 – 7 anys

En Biel de vegades es baralla amb la Lisa, la seva germana. La Mia no té germans, però ho té tot repetit des que els seus pares es van separar. En Jonàs té un mig germà i un tres quarts de

pare, que s’estima amb bogeria. La Carla i en Max tenen dues mares i dos pares. La Júlia està trista des que va morir la seva mare i no en vol tenir cap altra. La Paula celebra el dia del seu

l’aniversari i el dia en què va arribar a casa dels pares adoptius. Tots tenen una cosa en comú: cadascú forma part d’una família, i cada família és única i irrepetible.

 

EL CASSÓ DEL GERARD

ISBN: 978-84-261-3782-1

Edat recomanada: a partir 5 anys

Amb paraules senzilles i unes il·lustracions tendres i divertides, l’autora recrea el dia a dia d’un nen diferent: les seves dificultats, les seves qualitats, els obstacles que ha d’afrontar.

El cassó del Gerard omple un buit, commou el lector, sigui de l’edat que sigui. Però el que més crida l’atenció és la senzillesa del dibuix i del concepte.

EL DRAC ZOG

ISBN: 9788415426219

Edat recomanada: 6 – 7 anys

En aquest conte els dracs són bons, les princeses prefereixen ser doctores i als prínceps no els hi agrada lluitar.

 

ESTÀ BÉ SER DIFERENT

ISBN: 9788484881384

Edat recomanada: 3 – 5 anys

Una tortuga verda creua solitària la meta. Un cangur amb un gos a la panxa. Una nena amb paper de vàter enganxat a la sabata. Està bé arribar l’últim. Està bé que t’adoptin. Està bé tenir

vergonya. ESTÀ BÉ SER DIFERENT

LA HISTÒRIA DELS BONOBOS AMB ULLERES

ISBN: 978-84-8464-833-8

Edat recomanada: a partir 5 anys

Ells menjaven, viatjaven i es modernitzaven mentre elles recol·lectaven i criaven a la prole. Però els bonobos no deixaven que les bonobes també poguessin aprendre i evolucionar. Un

bon dia les bonobes es van cansar i van decidir actuar.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *