Laboratòri Matemàtic, extraescolar conjunta AMPA La Lió i AFA Mar Nova, per alumnes de 4rt primària

Amb el suport tècnic del Museu de Matemàtiques de Catalunya i els claustres de les escoles la Lió i Mar Nova

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Premià de Mar

L’equip educatiu del Museu de Matemàtiques de Catalunya (Mmaca) ens ofereix una nova perspectiva de les matemàtiques; a través del joc, la manipulació i els contextos reals l’alumnat treballarà el pensament lògic i matemàtic.

El Laboratori matemàtic és un projecte pilot que organitzem de forma coordinada l’AMPA de l’escola La Lió i l’AFA de l’escola Mar Nova amb l’objectiu de crear una extraescolar sobre matemàtiques que, a partir d’un mètode innovador, manipulatiu i lúdic, repercuteixi en la millora de les competències bàsiques de l’alumnat.

Per portar a terme aquesta activitat hi col·laboren els claustres de les escoles La Lió i Mar Nova de Premià de Mar, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Premià de Mar i el Museu de matemàtiques de Catalunya.

Com a projecte pilot, es portarà a terme durant el primer trimestre del curs 2017/2018 per als alumnes de 4rt de primària de les dues escoles. Es farà una avaluació prèvia i posterior de l’alumnat amb l’objectiu de conèixer la incidència del laboratori i la seva metodologia en la millora de les competències bàsiques.

A partir de l’experiència i els resultats obtinguts pretenem iniciar un projecte de municipi amb la finalitat d’estendre el Laboratori matemàtic a totes les escoles i incorporar-lo a la metodologia curricular.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *