L’AFA Mar Nova guardonada a la 5a Edició dels Premis FAPAC

Ahir 20 de Maig, a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona, la FAPAC feia entrega a 15 AMPES/AFES finalistes els guardons de la 5a edició dels Premis FAPAC 2017  i premiava, així, projectes diversos i distribuïts en tres categories: “AMPA Solidària”, “Tothom a l’AMPA” i “Fem Xarxa per l’Èxit Educatiu”. També és van fer entrega dels guardons “Mitjà Comunicació Amic” i “Premi Honorífic 2017”.

Aquests premis tenen per objectiu crear un espai de reconeixement que permeti visualitzar la tasca que realitzen les AMPA a favor de l’escola pública i l’èxit escolar i promoure el reconeixement del capital social que suposen els milers de voluntaris d’AMPA a Catalunya.

En l’edició d’enguany l’AFA de la Mar Nova hem estat guardonats amb el 2n premi finalista de la categoria “Tots a l’AMPA”  amb el projecte “Xarxa de Coneixements i Aprenentatge” que ja fa dos cursos anem realitzant a l’escola Mar Nova i que intenta aprofitar els coneixements i habilitats de pares, mares, tiets, tietes, avis, àvies de l’escola per crear tallers/trobades dirigides a les famílies, amics i docents del centre.

Volem destacar els següents guardons:

1r premi categoria AMPA Solidària “Per una escola inclusiva, Cap Infant Fora de Joc” de l’AMPA CEIP Lavinia de Barcelona.

1r premi categoria Tothom a l’AMPA “El Català Com Via d’Inclusió” de l’AMPA de l’Escola Ponent de Granollers.

2n premi categoria Tothom a l’AMPA “Xarxa de Coneixements i Aprenentatge” de l’AFA de l’escola Mar Nova de Premià de Mar.

1r premi categoria Fem Xarxa Per l’Èxit Educatiu AMPES Corbella Granés Les Aigües Can Manent i Mil·lenari Cardedeu

Premi Honorífic 2017 que s’atorga a Manuel Barbero per la seva defensa contra l’abús d’infants a l’escola. Pare de l’escola Els Maristes Barcelona.

Premi categoria reconeixement a institucions externes “Mitjà Comunicació Amic” s’atorga al diari Sentit Crític pel seu treball periodístic i compromís amb l’escola pública.

 

Llegiu comunicat oficial FAPAC

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *