Campanya #LaPúblicaNoEsTanca. Participa-hi!!

Avui llancem la campanya #LaPúblicaNoEsTanca que té per objectiu difondre la injustícia de tancaments d’escoles públiques que el Departament d’Ensenyament de la Generalitat ha executat en els darrers anys. El proper curs 2016/17 preten tancar l’Escola Mar Nova de Premià de Mar i el Verge del Rocio de Sant Vicens dels Horts i aquest curs ja no ha obert les seves portes l’escola Montpedrós a Santa Coloma de Cervelló. També ha estat un exemple de lluita el tancament de l’escola Vilamagore de Sant Pere de Vilamajor que va tancar les seves portes el passat curs 2016/17. Per tot això i arran que el Govern de la Generalitat preten tancar l’Escola Mar Nova de Premià, l’AMPA llancem avui una campanya modesta de protesta contra el desmantellament de l’escola pública. Pots participar enviant la teva foto a ampamarnova@gmail.com amb el teu lema i nosaltres la publicarem al nostre compte de Facebook, Twitter i WEB.
També podeu penjar la vostra foto als vostres perfils personals i nosaltres farem difusió.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *