Nou sistema telemàtic de pagament de l’Escola i l’AMPA Mar Nova.

TPVEscola_Head

Aquest inici de curs estrenem nou sistema telemàtic de pagaments aprovat en el passat Consell Escolar del mes de juny. Aquest nou sistema permet pagar les quotes de material, sortides, quota de l’AMPA, compra de samarreta i gorra de l’escola, etc. Per tal de donar les màximes facilitats es poden fer gestions de manera física a l’escola o virtual a través d’internet o de l’aplicació mòbil.
D’aquesta manera l’escola i les famílies disposen  de tot el control ja que no cal donar comprovants conforme s’han fet els pagaments i no cal passar-se hores comprovant extractes bancaris, perquè el sistema informa en temps real de l’estat de qualsevol pagament.

TPV Físic:

A partir del  setembre estarà la màquina física instal.lada a l’escola i podreu fer el pagament presencial  a partir del  dia 7.

Mentrestant podeu realitzar les gestions virtualment a través de:

TPV Virtual:   Des d’aquest pàgina https://tpvescola.com/ o des de l’enllaç que trobareu a la pàgina  web de l’escola i/o de l’AMPA, clicant (PAGAMENTS)  on mitjançant un codi d’usuari de 8 dígits, que surt a la targeta i, la contrasenya zx1234 accedeixes al sistema de pagament i pots operar a qualsevol hora del dia i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet (ordinador, mòbil i tauletes).

A través de l’aplicació mòbil TPVEscola (disponible per a Android) Descarregueu-la a través de Google Play Store:  es pot fer tots els pagaments de l’escola d’una manera ràpida i senzilla. Per fer-la servir només heu de posar el codi personal (el de la targeta que tens de l’escola) i la contrasenya que utilitzes quan et conectes al tpv virtual.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *