Trobada amb en Cesc Torner a l’escola

IMG-20150621-WA0003

Avui dia 22 de juny de 2015 a les 20h, responent a l’invitació que s’ha fet des de l’AMPA, el futurible director de l’escola, en Cesc Torner, es reunirá amb 4 representants de pares i mares i de l’AMPA.

La idea és coneixe’ns i explicar-li l’important que és pels pares i mares la continuitat del projecte educatiu que es duu a terme a l’escola. Respecte a això a l’assemblea d’ahir el vespre es van consensuar 14 punts que considerem que són els pilars del projecte educatiu de l’escola i que se li transmetran al Cesc Torner.

Un cop finalitzada la reunió hi haurà una assemblea on s’informarà del que s’ha parlat i a la que us animem a assistir.

Les nostres prioritats: a favor del diàleg i en defensa del nostre projecte educatiu.

CIHeUHjWwAAE0bs

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *