Reunió AMPA urgent: El projecte educatiu està en risc.

Bona nit. Avui al Consell Escolar la Marga ha comunicat que marxa de l’Escola. Aquest fet ha propiciat que la inspecció dels SSTT sembla que pretén en imposar una direcció externa a pesar que la Laura (mestre de 1er) s’ha proposat per substituir la Marga.

Podem afegir a aquest fet que el curs vinent hi haurà 8 mestres nous i si li sumem una direcció externa queda clar que el projecte educatiu està en risc.

Per tot això us convoquem demà dia 16 de juny a les 21h a l’escola per decidir les acciona a seguir. D’entrada demà entrarem al registre del departament una carta de l’AMPA i ara mateix enviem un email a la inspectora demanant una trobada urgent.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *