Crònica de la visita de parlamentaris a la nostra escola

El passat divendres 6 de febrer varen visitar la nostra Escola diputats del Parlament de Catalunya de la comarca del Maresme i de la Comissió d’Ensenyament i Universitat.

Fruit de la crida que va fer l’AMPA van assistir els parlamentaris:
Joan Morell (CiU), Anna Simó (ERC), Pere Aragonès (ERC), Salvador Milá (‘ICV-EUiA), Alícia Romero (PSC), Fernando Sánchez (PP), Carlos Carrizosa (C’s) i Juliana Bacardit (CUP).

També van acceptar la nostra invitació, Miquel Buch (CiU) Alcalde de Premià de Mar, Representants locals dels grups polítics a l’Ajuntament, la inspectora dels Serveis Territorials d’Ensenyament i l’Equip directiu de l’Escola Mar Nova.

La visita es va iniciar a les 10h amb la ruta pel centre dirigida per alumnes de 6è. Tot seguit es va dur a terme una reunió a porta tancada en la que AMPA i Direcció de l’Escola varem tenir l’oportunitat d’exposar als polítics la singularitat del projecte educatiu de l’Escola i les insuficients instal·lacions per dur-lo a terme.

En conclusió , tots els grups parlamentaris van mostrar el seu rebuig a les actuals instal·lacions i es van comprometre a fer accions individuals i potser alguna conjunta, a nivell parlamentari, per defensar el futur de las nostra Escola i la necessitat d’ampliar el menjador com a acció més urgent.

Us passem enllaç amb la crònica que va fer Radio Premià de Mar ja que així podreu escoltar les declaracions de cada un dels polítics que van participar en la trobada.

https://premianoticies.wordpress.com/2015/02/09/titulars-premia-noticies-dilluns-9-de-febrer-de-2015/

https://premianoticies.wordpress.com/2015/02/09/tots-els-grups-parlamentaris-van-posar-se-divendres-al-costat-del-mar-nova-pero-lampa-ho-vol-veure/

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *