Convocatòria assemblea extraordinària AMPA Escola Mar Nova

Convocatòria assemblea AMPA (pdf)convocatoria assemblea ampa 260115

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA AMPA ESCOLA MAR NOVA

Per la present, es convoca a totes les famílies de l’Escola Mar Nova a l’assemblea extraordinària que tindrà lloc el proper dia 26 de gener de 2015, a les 20:30h. en primera convocatòria i a les 21h. en segona convocatòria, al menjador de l’Escola amb el següent únic punt de l’ordre del dia:

– Renovació de la Junta directiva de l’AMPA de l’Escola Mar Nova

Recordem que la participació és oberta a tota la comunitat educativa, però que només tindran vot les famílies que en siguin sòcies: un vot per família que no es pot delegar.

D’altra banda, tots aquells socis i sòcies que vulguin presentar candidatura ho poden fer fins a dos dies abans de l’assemblea, el 24 de gener de 2015, fent arribar la seva proposta per correu electrònic ampamarnova@gmail.com o en mà al pare de l’escola Isaac Martí, pare de P5 i soci de l’AMPA, que no pertany a cap candidatura.

Al llarg de l’assemblea es presentaran les diferents candidatures i tindran un temps per definir el seu projecte. Recordem que, com a mínim, les candidatures de junta han de comptar amb tres membres: president/a, secretari/a i tresorer/a.

Junta de l’AMPA de l’Escola Mar Nova

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *