Eleccions Consell Escolar

Benvolguts/des,

Han estat convocades eleccions per tal d’elegir els representants als consells escolars dels centres docents públics de nivell no universitari de Catalunya.

 

El cens electoral per escollir els representants del sector pares/mares, tutors/es legals d’aquest centre restarà exposat al tauler d’anuncis de l’escola a partir del dia 4 de novembre. Es disposarà d’un termini de 3 dies per a possibles reclamacions (5, 6 i 7 de novembre).

 

D’acord amb la normativa s’ha de renovar 1 persona d’aquest sector. Les possibles candidatures caldrà que es presentin a la direcció del centre no més tard del dia 14 de novembre i seran publicades al tauler d’anuncis el 17 de novembre (si hi hagués menys candidats que llocs a cobrir, tots els pares/mares, tutors/es serien elegibles).

 

El sorteig públic per tal de designar els membres de la mesa electoral es farà el dia 10 de novembre, a les 12,30h. a la Direcció del centre.

 

Cada persona podrà votar un nombre màxim de 1 candidat/ta com a representant al Consell Escolar del centre.

 

Les votacions es realitzaran el 26 de novembre, de 9h a 9,30h i de 16,30h. a 17h.

 

Tota la informació la trobareu a la convocatòria que restarà exposada al taulell d’anuncis de l’escola per tal que pugueu consultar el que convingui.

 

Premià de Mar, 4 de novembre de 2014

La Direcció del CentreADJUNTEM
DOCUMENT DE PRESENTACIÓ DE CANDIDATURA
I DOCUMENT DE SUPERVISOR/A PEL DIA DE LES ELECCIONS

Model presentació supervisor/a

Model presentació candidatura

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *