Notícies fresques! Casal d’estiu

casal d'estiu

Ja s’acosta l’estiu i des de l’AMPA de l’escola Mar Nova, juntament amb l’empresa Artijoc, hem organitzat un CASAL. Es tracta d’un casal d’estiu amb una metodologia en concordança amb la de l’escola on es realitzaran jocs, activitats a l’hort, espais creatius, dansa, sortides, etc. Fomentant la cooperació entre els infants.

Si us interessa, el dia 9 de maig, us convoquem a una jornada que s’iniciarà a les 16:30 de la tarda amb jocs organitzats per Artijoc amb l’objectiu de conèixer la metodologia que fan servir. Seguidament es farà una sessió informativa per explicar el projecte, aclarir qualsevol dubte i fer pre-inscripcions.

Durant la xerrada hi haurà servei d’acollida a càrrec de membres de l’AMPA.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *