Conèixer, aprendre i descobrir junts a través de la ciència (Dimecres 11 de Desembre)

Es celebrarà dimecres 11 de Desembre al Centre Cívic de Premià de Mar a les 19:00 de la tarda
cartell carme alemany_logo

Benvolguts/des,
Us fem arribar la informació de la presentació del projecte Conèixer, aprendre i descobrir junts a través de la ciència de l’escola el Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer. Farà la presentació la Carme Alemany, mestra de l’escola.
Des de l’AMPA de l’escola Mar Nova iniciem, amb aquesta presentació, l’activitat de l’Escola de mares i pares amb l’objectiu de conèixer i donar a conèixer el nostre projecte educatiu, aprendre i reflexionar sobre l’educació dels nostres fills i filles i compartir coneixements amb la comunitat educativa.
Concretament, l’acte del proper dimecres 11 de desembre que es celebrarà al Centre Cívic de Premià de Mar a les 7 de la tarda, ens permetrà conèixer una escola que té una metodologia semblant a la de la nostra i que l’aplica des de fa més de 40 anys.
Estarem contents de compartir-ho amb vosaltres
Atentament
Comissió Escola de mares i pares de l’escola Mar Nova.

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *