Espantaocells 2012

Què és aquest munt de deixalla que veieu, presidint cada dia el jardí de l’Escola Mar Nova ?

Doncs sóc jo, la vostra espantaocells, sí, cert, feta de despulles urbanes 100% reciclades.

La veritat és que la idea de crear-me va anar prenent forma entre la comissió d’hort després de veure com creixien a l’hort pals amb paper de plata, CD’s penjats de cordills … possats pels mestres i tots els nens i nenes de l’escola. Entre tots varem començar a recopil·lar botelles grans i petites de plàstic, càpsules buides de nespresso, pots buits de iogurts i Danonino… ells i elles van ser els que em van començar a imaginar, dissenyar i crear.

La comissió d’hort va voler coordinar aquesta activitat, que per altra banda serviria no sé si per apropar o espantar els ocells, tot dissenyant la meva figura i participar en les activitats necessàries per crear-me.

Els nanos de primer i segon em van fer els cabells i la faldilla utilitzant capsules buides de nespresso i cordills. La resta va ser cosa de les ments estrafolàries que alberguen la gent de la comissió d’hort.

Hi ha coses que, la veritat, són molt millorables, com per exemple les meves mans, haurien de girar quan fa vent i no es mouen gens, però vaja, potser algun dia vaig al metge i em fan una posta a punt.

Per cert, m’haurien de dir quin nom em van posar, que encara no sé com em dic!

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *