Informació AMPA

INFORMACIÓ AMPA

Des de  L’AMPA us volem donar la Benvinguda al nou curs que comença i us  volem fer arribar un seguit d’ informacions del vostre interés:

Venta i recollida  de Xandalls: A partir del dia 1 de setembre es podrà comprar el xandall de l’escola, tindreu tota la informació i preus en un parell de dies al bloc. Presentant el justificant del pagament podreu recollir la vostra comanda el mateix divendres dia 14. No es vendran xandalls amb diners en efectiu.

Servei d’acollida (matí i tarda): Durant el mes de setembre s’ofereix tant l’acollida del matí (de 8 a 9h) com la de la tarda (de 16:30 a 17:30), a partir del mes d’octubre i en funció de la quantitat d’infants que utilitzin el servei es decidirà la seva continuïtat

Reunió extraescolars amb TEDI: el dimecres dia 13 està convocada una reunió amb TEDI per tot el relacionat amb les extraescolars. Es confirmarem l’hora en pocs dies.

Quota de soci : per tots els que vulgueu pagar la quota de soci recordar-vos que teniu tot el mes de setembre per a fer-ho. Aquest any és de 25€ per família. El compte de l’AMPA és  2100-0317-61-0200128949 amb el codi 0160783,  us volem recordar també,  que les juntes són obertes a tots els socis i ens reunim cada primer dilluns de mes.

Junta de l’AMPA

ampaescolamarnova@gmail.com

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *