L’ESTIU ÉS TEU

El programa l’Estiu és teu! és una proposta de l’Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s’adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l’objectiu que es puguin divertir i aprendre d’una manera diferent durant les vacances d’estiu. El programa l’Estiu és teu! està dividit en onze modalitats d’activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d’acord amb els Serveis Pedagògics de l’ACJ. El termini per fer la preinscripció comença el 28 de febrer (a les 12h) i finalitza el 20 de març de 2012 (a les 12h).

AQUI TENIU L’ENLLAÇ: http://www.xanascat.cat

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *