ULTIMES NOTICIES TRANSPORT ESCOLAR

Benvolgudes famílies,

Ahir a la tarda vàrem tenir una reunió amb la regidora i el tècnic d’educació de l’Ajuntament, les direccions de l’escola Montserrat i Mar Nova i les ampes de tots dos centres. En aquesta reunió l’Ajuntament ens va fer arribar una proposta del Consell Comarcal per la qual està disposat a seguir donant el servei de transport escolar amb les següents condicions:

– Mínim de 105 usuaris.

– 42 euros per usuari al mes.

Per tant, a dia d’avui, el servei no està garantit. Tant les directives com les ampes vàrem mostrar el nostra agraïment per l’esforç que ha realitzat el Consell Comarcal però el vàrem considerar insuficient. L’Ajuntament continua sense fer cap aportació econòmica. Ja que el Consell Comarcal no atèn a la sol·licitud d’entrevista que hem formulat en vàries ocasions les juntes de les ampes i les direccions vàrem demanar a l’Ajuntament que li fes arribar al Consell les següents qüestions:

– Si hi ha un número inferior a 105 usuaris es continua amb el servei? A quin preu?

– Hi ha alguna manera de reduir el cost (modificació de parades, rutes, autocars)? Estem a l’espera de rebre aquestes respostes per tal de convocar una reunió d’usuaris i famílies per tal d’acabar de decidir la nostra postura. Seguirem informant.

Junta directiva de l’AMPA de l’Escola Mar Nova

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *