NOVETATS ACOLLIDA MATINAL

Un cop esgotada la subvenció que havia donat la Generalitat i davant la desaparició d’aquesta, l’acollida matinal s’ha tornat una activitat deficitària degut a la manca de demanda, fet pel qual, es va haver de suspendre en el mes de gener 2012. L’acollida de la tarda continua igual, ja que hi ha suficients alumnes per a cobrir els mínims.

Si esteu interessats en l’acollida matinal envieu-nos un mail a l’AMPA (ampaescolamarnova@gmail.com), o deixeu un comentari en aquest mateix article del blog, indicant nom i curs de l’alumne. En el moment que tornem a tindre un nombre fixe de nens tornarem a dispossar de l’acollida matinal.

Comparteix i disfruta !

2 thoughts on “NOVETATS ACOLLIDA MATINAL

  • Cristina del Rio

    Soy una madre que inscribirá a su hija, Maya Manero, como primera opción en su escuela. Estuve el día de puertas abiertas y ya me informaron de que la acogida matinal estaba suspendida temporalmente debido a la falta de alumnos y solo queria comentaros que mi hija sería una de las niñas que haría uso de ese servicio de 8 a 9 de la mañana, si se diera el caso de ser aceptada en su escuela. Les ruego hagan todo lo posible por conseguirlo pues es algo muy necesario para las madres trabajadoras que criamos solas a nuestros hijos. Muchas gracias y un saludo

    • Cristina, abans de res benvinguda a la nostra escola, espero que el teu fill pugui entrar, estic segura que t’encantarà i que el teu fill estarà genial. Com a AMPA (i sobretot com a mare treballadora) se que és molt necessari poder disposar de la permanència del mati i pots estar tranquil.la perquè farem el possible. La nostra idea és passar una enquesta, de cara a Juny, per saber amb quin nombre de nens podríem comptar. Qualsevol dubte restem a la teva disposició. Que tinguis sort !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *