ÚLTIMES NOTICIES

Benvolgudes famílies,

Divendres passat es va dur a terme una reunió entre la junta de l’AMPA i la direcció de l’escola. Es van fer arribar els temes tractats a la darrera assemblea:

– Dubtes sobre la metodologia: la direcció ens va emplaçar a la reunió del proper dijous on es podrà assistir a una àmplia explicació de la metodologia, dedicacions horàries, continguts i demés qüestions pedagògiques i on estan disposades a resoldre tots els dubtes metodològics que plantegin les famílies.

– Material d’esbarjo: es va insistir en la demanda/oferta de comprar material d’esbarjo per als nens de 2n i 3r i ens van dir que ja ens dirien què necessitaven.

– Reparació de la tanca: es va recordar la necessitat de reparar la tanca que separa l’hort de pati. Els temes relacionats amb la quota de material i les sortides/excursions no es va tractar per tal de prioritzar la qüestió metodològica tal i com es va posar de manifest en l’assemblea. A la propera reunió amb la direcció es posaran damunt de la taula.

D’altra banda, el mateix divendres va tenir lloc una reunió entre la direcció del centre, el consell comarcal (absent), l’empresa de càtering SERHS i la junta de l’AMPA. Allà es va parlar del sistema de pagament i es van fer arribar les queixes pel tracte rebut per Caixa Laietana i el malestar pel tema dels ingressos, transferències i demés sistemes de pagament. L’empresa va reconèixer la seva part de culpa a l’hora d’informar a les famílies. Es va demanar la domiciliació dels pagaments i l’empresa va dir que ho estudiaria. Per la seva banda, el Consell comarcal va informar d’una reunió entre el gerent del Consell i directius de Bankia per tal d’establir un protocol clar a l’hora de fer els pagaments a l’entitat bancària. Se’ns informarà del resultat.
Us anirem informant de les novetats i us emplacem a la propera assemblea. Gràcies i fins aviat.

La junta directiva de l’AMPA de l’Escola Mar Nova

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *