NOVA JUNTA DIRECTIVA

Benvolgudes famílies,
Ens adrecem a vosaltres per tal de posar-vos al dia de les darreres informacions que envolten l’AMPA de l’Escola Mar Nova.
NOVA JUNTA. En primer lloc, dir-vos que la junta directiva ha canviat. Amb la voluntat de continuar amb la bona tasca realitzada fins ara, un grup de pares i mares ens hem sumat a la junta per tal d’aportar idees, treball i temps en benefici dels nostres fills i filles. Així doncs, la nova junta està formada per en José M. Navarro (president), l’Anna Gómez (vicepresidenta), la Marta Fabregat (secretària), l’Ariel Rodríguez (tresorer), en José L. Hernández (vocal), en Juan M. Hernández (vocal), en Daniel Vicent (vocal), en Javier Abril (vocal), la Yvonne Vallcaneras (vocal), en Miguel García (vocal) i la Susana Martínez (vocal).
ACOLLIDA MATINAL. Un cop esgotada la subvenció que havia donat la Generalitat i davant la desaparició d’aquesta, l’acollida matinal s’ha tornat una activitat deficitària degut a la manca de demanda, fet pel quan s’ha hagut de suspendre fins que hi hagi quòrum. L’acollida de la tarda continua igual, ja que hi ha suficients alumnes per a cobrir els mínims.
TRANSPORT ESCOLAR. En reunió celebrada el mes de desembre, l’Ajuntament de Premià de Mar va comunicar que el proper curs no continuarà pagant la seva part del cost del transport escolar. Davant aquesta situació, el transport escolar per al proper curs no està garantit. Tant la direcció del centre com la junta de l’AMPA estem fent gestions per tal de redreçar aquesta situació. Aviat convocarem una reunió de pares per informar dels passos donats i plantejar-ne d’altres.
COMUNICACIÓ AMB L’AMPA. Les reunions de la junta de l’AMPA ens agradaria que fossin uns espais de trobada, debat i discussió dels temes que ocupen l’associació i el dia a dia dels nostres fills i filles. Per això us convidem a tots els socis i sòcies a que vingueu a les reunions de la junta els primers dilluns de mes, a les 20:30h, a l’escola. Si voleu, envieu-nos un correu electrònic amb les vostres preguntes, propostes i idees. Com ja sabeu, també podem estar en contacte a través dels nostre blog: entreu i registreu-vos.
Amb l’ànim de continuar creixent com a AMPA amb el vostre suport i col•laboració, us animem a que participeu del dia a dia escolar dels vostres fills i filles a través de les activitats, decisions, celebracions i iniciatives que engeguem des de l’AMPA.
Fins aviat,
Junta directiva de l’AMPA de l’Escola Mar Nova

Comparteix i disfruta !

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *